Κυριακή 05.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Ελεύθερη η διέλευση από τα διόδια Ελευσίνας, Αγίων Θεοδώρων μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία

Ελεύθερη η διέλευση από τα διόδια Ελευσίνας, Αγίων Θεοδώρων μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία

Φωτογραφία αρχείου

Με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, οι οδηγοί θα περνούν ελεύθερα από τους σταθμούς διοδίων της Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης επισκέφθηκαν, σήμερα, το 60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, όπου επέβλεψαν τη διαδικασία αποκατάστασης της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Εν συνεχεία μετέβησαν στην τοπική κοινότητα Κινέτας, όπου συνομίλησαν με κάτοικους της περιοχής, τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο. Ήδη οι υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησαν περίπου 100 αυτοψίες σε κατοικίες που υπέστησαν ζημίες. Εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των κατοικιών που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία μπορεί να ξεπερνά και τις 300.

 

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.